Home > Wegmarkering > Koudplastik aanbrengen

Koudplastik aanbrengen

Via van Dalen is ook uw belijningspecialist. Onze wegmarkeerders brengen wegmarkering in wegenverf, thermoplast en koudplastik voor u aan.

 

                                      

Wat is koudplastik?

Koudplastik is een koud hardend 2 of 3-komponenten materiaal voor het aanbrengen van een laagdikte tot ca. 3 mm. Het materiaal is vrij van zware materialen en geclassificeerd als niet giftig. Het materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Koudplastik is zeer duurzaam materiaal met een levensduur van 7 jaar. Koudplast gaat dus 2 tot 3 jaar langer mee dan thermoplast. Het heeft tevens de eigenschap dat het, in vergelijking met thermoplast een zeer strak eindresultaat heeft. 

In 2-komponenten vorm kan het worden aangebracht met een spatel of met een (hand)slof, wat zeer geschikt is voor figuraties in drukke steden. (koud hardend, snel aangebracht) Het materiaal geleverd in 3-komponenten kan met speciale apparatuur gespoten worden om grotere vlakken te voorzien van een markering. Dit is zeker geschikt voor het maken van rode fietspaden of andere gekleurde vlakken.

Kosten:

Materiaal: 2K Koudplastik
Ondergrond: Asfalt
Belijning 10 cm: € 5 per 1 m1
Figuraties: € 45 1 m2

           

 

Indien u koudplastik zelf wilt gaan aanbrengen kan onze koudplastik worden besteld via onze webshop: shop.viavandalen.nl.