Home > Wegmarkering > Thermoplast

Thermoplast

  

Via van Dalen maakt voor wegmarkering ook gebruik van thermoplastisch materiaal.

 

PREMARK®
PREMARK® is een geprefabriceerde thermoplastische markering met de uitstekende eigenschappen van conventioneel aangebrachte thermoplast. PREMARK® is bijzonder geschikt voor oppervlakken die aan een zeer grote mate van slijtage onderhevig zijn. (drukke wegen) PREMARK® heeft een lange levensduur, is efficiënt en is speciaal op zwaar gebruik afgestemd. Dit product is gebruiksklaar en daardoor direct aan te brengen door onze medewerkers. Dit bespaart tijd, doordat langdurige wegafzettingen tot het verleden behoren.

Alle markeringen zoals lijnen, pijlen, haaientanden of fietssymbolen zijn geprefabriceerd verkrijgbaar maar ook RVV afbeeldingen, logos of speciaal voor u ontworpen afbeeldingen. Zonder mallen of via andere ingewikkelde procedures krijgt u telkens weer een perfecte thermoplast markering. PREMARK® kan op nagenoeg ieder (schoon) oppervlak zeer eenvoudig aangebracht worden.

PREMARK@ bevat 35% glasparels. De waarden van de slipweerstand en de reflectiviteit kunnen verhoogd worden door handmatig materiaal toe te voegen aan PREMARK® wanneer dit nog zeer heet is. Voor de verbetering van de slipweerstand wordt wrijvingsmateriaal gebruikt en voor verbetering van de reflectiviteit glasparels.

PREMARK® wordt vervaardigd uit thermoplastisch materiaal dat een lange levensduur heeft en vooral geschikt is op plaatsen waar druk verkeer plaatsvindt. De levensduur van PREMARK® is vele malen langer dan die van gewone wegenverf.

 

Via van Dalen brengt de PREMARK® graag voor u aan. Mocht u dit liever zelf aanbrengen, dan kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de aankoop van alle mogelijke wegmarkeringsmaterialen en toebehoren. (symbolen, viaxi primer, rollers en mengbekers) Ook de symbolen hebben wij standaard voor u in diverse afmetingen op voorraad!

 U vindt deze materialen in onze webshop!

(www.shop.viavandalen.nl)

 

 

Let op!!!

Premark wegmarkering wordt vanwege onthechtingsrisico niet aanbracht onder de onderstaande omstandigheden:

1. Niet aanbrengen op een nat wegdek;

2. Niet aanbrengen op verharding waar strooizout op aanwezig is;

3. Niet aanbrengen beneden de 5 C