Bramenberg 22

3755 BZ Eemnes

+31 (0)35-6421204

Snelle reponstijd

info@viavandalen.nl

Voor al uw vragen

ONS NIEUWS

Vacature: (Verkeerskundig) Inspecteur Verkeersborden en Wegmarkering

Vacature voor CROW (Verkeerskundig) Inspecteur Verkeersborden en Wegmarkering bij ErGIS, zusterbedrijf van Via van Dalen BV. Werkzaamheden omvatten met behulp van gps locaties van een element bepalen, de details doorvoeren over het element en een status beschrijven van het element. Als je voldoende kennis hebt (eventueel na bijscholing) kun je ook verkeerskundige adviezen geven over de verkeersborden die je aantreft. De ideale kandidaat heeft kennis van Bijlage 1 van het RVV 1990, het BABW en de CROW inspectiemethodiek. Deze vacature staat ook open voor meer onervaren personen die dit vak graag willen leren. In bezit van Rijbewijs B, In staat om fysiek belastend werk (veel lopen, dragen van een touchpad) uit te kunnen voeren. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten. Onze verdere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Metaal & Techniek. Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief sturen naar info@ergis.nl.

LEES VERDER »

Vacature: Monteur Tijdelijke Verkeersmaatregelen / BRL 9101 Vakman

Vacature voor een fulltime Monteur Verkeersmaatregelen bij Via van Dalen BV. De taak omvat het plaatsen van tijdelijke bebording en bebakening, permanente bebording en piketdiensten. De ideale kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring, bezit technische vaardigheden, een BE rijbewijs, VCA en BRL9101 certificaten, woont binnen 30 km van Eemnes, en beheerst de Nederlandse taal goed. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Metaal en Techniek. Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief sturen naar m.sterk@viavandalen.nl.

LEES VERDER »

Vacature: Magazijnmedewerker

Vacature voor een Magazijnmedewerker bij Via van Dalen BV. Taken omvatten o.a. het verzamelen van materialen, schoonmaken van borden en laden/lossen van goederen. Ideaal profiel: technisch onderlegd, in bezit van heftruck certificaat, BE rijbewijs en geen 9 tot 5 mentaliteit. Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO Metaal en Techniek. Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief sturen naar m.sterk@viavandalen.nl.

LEES VERDER »