Bramenberg 22

3755 BZ Eemnes

+31 (0)35-6421204

Snelle reponstijd

info@viavandalen.nl

Voor al uw vragen

VACATURES

Vacature: CROW (Verkeerskundig) Inspecteur Verkeersborden en Wegmarkering

Vanwege een groeiende werkvoorraad zoeken wij een gedreven CROW (verkeerskundig) inspecteur die ons kan helpen met het veldwerk.

Dit werk houdt in dat je verkeersborden, wegmarkering en andere aanverwante zaken op straat inventariseert en inspecteert. Dit doe je middels een touchpad. Je houdt ervan om buiten te werken en geniet van de zelfstandigheid die deze functie je biedt. Je krijgt er een kick van om een mooi plan te maken en om jouw unieke kennis te gebruiken om de klant verder te helpen.

Over ErGIS:

ErGIS, zusterbedrijf van Via van Dalen BV, is een verkeerskundig adviesbureau met als specialisme het digitaal in kaart brengen van de buitenruimte. Door de beheerdata digitaal te maken heeft de (weg)beheerder beter inzicht in de staat van zijn te beheren areaal en kan de uitvoering beter worden voorbereid en aangestuurd.

Werken bij ErGIS is gezellig en uitdagend. Door de kleinschalige organisatie kennen we elkaar goed en maken het werk samen plezierig. Doordat we een grote verscheidenheid aan projecten draaien doen we veel ervaring op en ontwikkelen wij onze software nog steeds door. Hierin leveren onze inspecteurs een belangrijke bijdrage.

Werkzaamheden:

Veel gemeenten en andere (weg)beheerders hebben nog geen digitale kaarten waarin informatie is vastgelegd over hun elementen in de buitenruimte. Wij helpen ze erbij om deze informatie inzichtelijk te maken.

Als één van onze inspecteurs bepaal je met behulp van gps de locatie van een element (flespaal, lichtmast, verkeersbord, etc.), voert de details in over het element (afmeting, bouwjaar, reflectieklasse) en geeft hierbij aan wat de status is van het element (beschadiging, reflectieklasse, etc). Als je voldoende kennis hebt (eventueel na bijscholing) kun je ook verkeerskundige adviezen geven over de verkeersborden die je aantreft. Hierbij valt te denken aan zaken als:

 • Het juiste verkeersbord op de juiste plaats;
 • De juiste plaatsing van een verkeersbord ten opzichte van de weg;
 • Het ontdekken van juridische onvolkomenheden in de praktijksituatie;
 • Het combineren van losse (parkeer)regimes tot één geheel

Na afronding van de opdracht (of tussentijds als het een grote opdracht betreft) kom je langs op kantoor om de resultaten met je collega’s te delen en te bespreken. Hierbij is er veel ruimte voor jouw mening en advies richting de klant. Regelmatig zal je mee gaan naar een oplever-/afstemmingsoverleg met de klant om zo jouw resultaten op een goede manier te kunnen presenteren.

Het werk van inspecteur voer je veelal zelfstandig uit. Vanuit kantoor is er natuurlijk wel ondersteuning van een project coördinator die zaken waar je tegen aanloopt direct kan voorleggen aan de klant. Je moet dus in staat zijn om helder te communiceren over hetgeen waar je tegenaan loopt zodat je collega hier verder mee kan. Samenwerken is hierbij het sleutelwoord. Het doel is hierbij  om onduidelijkheden snel op te lossen zodat we fouten/onnodige invoer voorkomen en jij lekker je werk kan doen.

Wie zoeken we:

Deze functie is in te vullen door de persoon met de juiste motivatie. Kennis en ervaring zijn een voordeel maar we zijn zeker bereid om in je te investeren als je dit vak graag wilt leren.

Een ervaren inspecteur met kennis van Bijlage 1 van het RVV 1990, het BABW en de CROW inspectiemethodiek is natuurlijk ons ideaalbeeld maar deze vacature staat dus ook open voor meer onervaren personen die dit vak graag willen leren. Binnen ons bedrijf zijn er voldoende mogelijkheden om je intern of extern op te leiden of bij te scholen.

Jouw profiel:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Communicatief vaardig
 • In bezit van Rijbewijs B
 • Nauwkeurig kunnen werken
 • In staat om fysiek belastend werk (veel lopen, dragen van een touchpad) uit te kunnen voeren
 • Kennis van Bijlage 1 van het RVV1990, verkeersbordenoverzicht en nummering (pré)
 • Kennis van de uitvoeringsvoorschriften van het Besluit Algemene Bepalingen voor het Wegverkeer (BABW) (pré)
 • Kennis van de CROW-publicatie 188 “richtlijn beheer en onderhoud verkeerstekens” (pré)
 • CROW-publicatie 345 “kwalitatief beheer verkeersborden” (pré)
 • Ervaring als monteur verkeersborden, straatmeubilair of als wegmarkeerder (pré)

 

Wat wij bieden:

Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten. Onze verdere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Metaal & Techniek (o.a. 25 verlofdagen en 13 ADV dagen bij fulltime dienstverband). Wanneer je start zul je de ondersteuning krijgen die jij nodig hebt om in je rol te groeien en met vertrouwen de straat op te kunnen gaan.

Herken jij jezelf in het profiel en heb je interesse?

Stuur dan je motivatiebrief met een recent CV per mail naar info@ergis.nl.

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook wel interessant...

Vacatures

Vacature: Monteur Tijdelijke Verkeersmaatregelen / BRL 9101 Vakman

Vacature voor een fulltime Monteur Verkeersmaatregelen bij Via van Dalen BV. De taak omvat het plaatsen van tijdelijke bebording en bebakening, permanente bebording en piketdiensten. De ideale kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring, bezit technische vaardigheden, een BE rijbewijs, VCA en BRL9101 certificaten, woont binnen 30 km van Eemnes, en beheerst de Nederlandse taal goed. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Metaal en Techniek. Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief sturen naar m.sterk@viavandalen.nl.

Lees verder »
Vacatures

Vacature: Magazijnmedewerker

Vacature voor een Magazijnmedewerker bij Via van Dalen BV. Taken omvatten o.a. het verzamelen van materialen, schoonmaken van borden en laden/lossen van goederen. Ideaal profiel: technisch onderlegd, in bezit van heftruck certificaat, BE rijbewijs en geen 9 tot 5 mentaliteit. Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO Metaal en Techniek. Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief sturen naar m.sterk@viavandalen.nl.

Lees verder »