[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” _builder_version=”3.9″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.9″]

Via van Dalen B.V. is ruim 4 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van wegmarkering in wegenverf en thermoplastische materialen. Inmiddels hebben wij hieraan ook het meerjarige aanbrengen van wegmarkering in koudplast toegevoegd.

Koudplast is een koud hardend 2-componenten materiaal voor het aanbrengen van een dikke laagdikte tot ca 3mm. Het materiaal is vrij van zware materialen en geclassificeerd als niet giftig. Het materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Koudplast is een duurzaam materiaal met een levensduur van minimaal 7 jaar. Het heeft tevens de eigenschap dat het, in vergelijking met thermoplast, resultaat zeer strak en net is.

In 2-componenten vorm brengen wij dit aan met een spatel of met een (hand)slof en is zeer geschikt voor figuraties in drukke steden. Dit materiaal wordt ook veel toegepast op bedrijfsterreinen waar veel zwaar verkeer aanwezig is. Tevens wordt dit materiaal door de duurzaamheid ook toegepast in parkeergarages.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/koudplast_klein.jpg” _builder_version=”3.9″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]