[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_post_title _builder_version=”3.9″ meta=”off” featured_image=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.9″]

In de nacht van 7 op 8 november 2012 is er met zwaar vuurwerk een poging gedaan onze ViaBin (aan de Trapgans te Ankeveen) op te blazen.

Onze ViaBin is vandalismebestendig en bestand tegen zwaar vuurwerk. Alles dat moedwillig wordt gesloopt is kapot te maken, ook de ViaBin! Desondanks is met deze vandalismepoging NIET bereikt wat men klaarblijkelijk beoogde.

Geen rondslingerende onderdelen! Geen gevaarlijke situatie! De ViaBin is heel gebleven!

Uiteraard is goed zichtbaar dat men met zwaar vuurwerk de bak tot ontploffing heeft willen brengen. De ViaBin weegt 80 kilo! Door het vuurwerk is de voorklep uit de vergrendeling geschoten en naar boven geklapt. Er is veel lakschade zoals ook goed zichtbaar is op de foto’s.

Door het verdichten van de staanders in de aarde (2 cm rondom losgewrikt in de aarde door de explosie) en het dichtdrukken van de ViaBin, is de ViaBin weer optimaal bruikbaar voor hetgene zij bedoeld is. Afvalbak!

Bedankt vandalen! Wij weten dat we waarmaken wat wij beloven! Jullie nu ook!

Het Via van Dalen Team!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.9″ src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/foto_002.jpg” /][et_pb_image _builder_version=”3.9″ src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/foto001.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]