[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_post_title _builder_version=”3.9″ meta=”off” featured_image=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.9″]

Via van Dalen heeft een vuurwerkproof en vandalismebestendige afvalbak bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht. Onze ViaBin!

Onze afvalbakken, leverbaar in alle RAL kleuren, zijn op een unieke wijze ontworpen zodat ze hufterproof in de buitenruimte kunnen worden geplaatst!

www.viabin.nl

Elk jaar rond oud en nieuw zijn gemeentes in Nederland gemoeid met vuurwerk­schade aan afvalbakken. Daarnaast heeft elke gemeente regelmatig te maken met diverse vormen van vandalisme aan afvalbakken. Om te voorkomen dat ook uw gemeente onnodig veel geld kwijt is aan het vervangen van afvalbakken door vuurwerkschade of vandalisme, heeft ons bedrijf de oplossing gevonden in het ontwikkelen en uitvoerig testen van een vuurwerkproof (hufterproof) afvalbak. Onze ViaBin!

Tevens hebben wij goed geluisterd naar de klachten van buitendienstmedewerkers die dagelijks op straat met afvalbakken werken en de tips en adviezen hierin ter harte genomen bij het tot stand brengen van onze ViaBin, waardoor onze afvalbak ARBO technisch verantwoord is!

De vervangingsmarkt aan slotjes die kapot kunnen gaan en scharnieren die haperen zijn met onze ViaBin voorgoed verleden tijd! Onze afvalbak heeft een slothuis in de staander, waar geen vuil of vandalisme bij kan. De scharnierende delen van onze ViaBin zitten aan de binnenzijde van de bak en staan dus niet bloot aan weer, wind of vandalisme. Geen onderhoudskosten dus!

Onze ViaBin is al te koop vanaf € 380,00 per stuk excl BTW!

Uiteraard kunnen wij de ViaBin ook in uw buitenruimte plaatsen! Vraag gerust naar onze tarieven!

Wilt u meer weten over onze hufterproof/vuurwerkproof afvalbak, neem gerust contact met ons op!

Is onze afvalbak echt vuurwerkproof? Zie onze film.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.9″ src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/dsc03788.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image _builder_version=”3.9″ src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/dsc03781.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image _builder_version=”3.9″ src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/dsc03779.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image _builder_version=”3.9″ src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/dsc03769.jpg” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image _builder_version=”3.9″ src=”https://viavandalen.nl/wp-content/uploads/2018/07/diamant_koppaal-1.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]