Thermoplast voorgevormd

Voorgevormde thermoplast wordt gebruikt voor figuraties en symbolen waarbij slijtvastheid belangrijk is. Elk symbool of logo kan op maat worden gemaakt. Voor antislip /nachtzichtbaarheid kan er nagestrooid worden met glasparels.

Prefab markering is een thermoplastische markering. Het is duurzaam en wordt voornamelijk gebruikt op schoolpleinen. Dit materiaal is eenvoudig en snel aan te brengen, het hele jaar door. PREMARK® of Eurotherm is een gebruiksklare, voorgevormde thermoplastische wegmarkering die het hele jaar door op het wegoppervlak kan worden aangebracht. Met PREMARK® vergroot je zeer voordelig de verkeersveiligheid. Het product is makkelijk en snel aan te brengen. Eén enkele persoon, een borstel en een gasbrander, meer is er niet nodig!

Borstel het oppervlak, breng PREMARK® aan en bevestig het met een gasbrander, door het materiaal op het wegdek te doen “smelten”. Eenvoudiger kan het niet. Met andere woorden: om voor een PREMARK®-oplossing te kiezen, hoeft u niet over grote budgetten te beschikken.

Om PREMARK® aan te brengen heeft u niet veel plaats nodig. Geen vrachtwagens en geen machines – gewoon een borstel en een draagbare gasbrander. En aangezien het verkeer niet lang of ver moet worden omgeleid, vermijdt u grote verkeersproblemen.

PREMARK® is de enige wegmarkering die geen specifieke temperatuur van het wegdek vergt om te worden aangebracht. Daardoor kunt u PREMARK® het hele jaar door aanbrengen (in elk weer). De enige eis is dat het wegdek droog is en dat doen we met een gewone gasbrander. De hoge kwaliteit garandeert duurzaamheid op lange termijn.

PREMARK® is een thermoplastisch product dat samensmelt met het asfalt als het wordt verwarmd.

De hoge kwaliteit van het product en zijn capaciteit om te versmelten met het asfalt garanderen een lange nuttige levensduur. PREMARK® gaat 6 tot 8 keer langer mee dan op het wegdek geschilderde markeringen.

Door zijn grote duurzaamheid is PREMARK® bijzonder geschikt voor zones met intensief verkeer, zoals kruispunten en in het stadsverkeer. Het materiaal is bovendien bestand tegen benzine, olie, sneeuw en vorst.

Dag en nacht veilig

De PREMARK® -glasparels zorgen voor een optimale lichtweerkaatsing. Dat is een belangrijke voorwaarde voor veiligheid en comfort als het donker is. De glasparels zijn uniform verspreid over het oppervlak van PREMARK® en doorheen het materiaal, met een dikte van 3 mm. Daardoor blijft het materiaal licht weerkaatsend tijdens zijn hele nuttige levensduur.

Gegarandeerde installatiekwaliteit

Een gepatenteerde temperatuurindicator geeft duidelijk aan wanneer PREMARK® voldoende opgewarmd is. De 2 cm lange temperatuurindicatoren – gelijkmatig verspreid over het hele oppervlak – maken het gemakkelijk om te weten wanneer de installatie klaar is.

PREMARK® is goedgekeurd en schaadt het milieu niet

De kwaliteit van PREMARK® blijkt uit verscheidene internationale erkenningen, zoals ATG, Bast, BSI en NF.

Standaardsymbolen en flexibele oplossingen

Met behulp van PREMARK® verloopt het verkeer vlotter met bekende symbolen voor bewegwijzering. We hebben een ruime keuze aan PREMARK®-producten, met daarbij alle officieel geregistreerde symbolen, panelen, lijnen, pijlen, cijfers en letters voor bewegwijzering.

Prefabmarkeringen

Zowel belijning, figuraties en symbolen zijn ook leverbaar als voorgevormde prefabmarkering. Prefabmarkering zijn voorgevormde thermoplastische markeringen zoals verkeersborden, pijlen, lijnen en bedrijfslogo’s. Deze symbolen worden vaak op wegen, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen aangebracht.

  • Droogtijd bij 10°C: 10min
  • Filmdikte: 2mm
  • applicatietemp.: 0°C
  • Voorbereiding: Stof, droog en vetvrij maken
  • Betonondergrond: primer aanbrengen
Share This