Wegmarkering specialisatie

Parkeergarages


We brengen parkeervakken aan bij zowel binnen- als buitenparkeergarages. Daarnaast brengen we ook de nummering en mindervalide symbolen, zebrapaden en arceringen aan bij zowel binnen- als buitenparkeergarages.

Buiten: 1K of 2K Wegenverf, 2K PU, Thermoplast voorgevormd – gegoten, oppervlaktecoatings

Binnen: Wegenverf, 2K epoxy of PU

Rijbanen

Om een vlotte en veilige verkeerscirculatie te creƫren, markeren we al uw rijbanen. Alle nodige wettelijke symbolen zoals pijlen, stopstrepen, haaientanden nemen wij hierbij op.

Buiten: 2K Wegenverf, Thermo voorgevormd – gegoten, Oppervlakte Coatings Koudplastik

Palletlocaties

Optimale plaatsbenutting binnen uw bedrijf is zeer belangrijk. Wij maken pallet- en containerlocaties precies op maat. Hiermee maakt u optimaal gebruik van uw terrein en verliest u geen ruimte. Locatienummering of andere symbolen kunnen we op de vloer aanbrengen.

Verfsoorten binnen: Wegenverf, 2C Epoxy of PU

Verfsoorten buiten: Wegenverf, 2C PU, Thermo voorgevormd – gegoten, koudplastik, Oppervlakte Coatings

Spiegelafstelplaats

Veiligheid op de weg is zeer belangrijk. Elk dodehoek ongeluk is er een teveel. Breng een spiegelafstelplaats aan op uw eigen terrein en uw chauffeurs en/of klanten kunnen hun spiegel telkens opnieuw perfect afstellen om onnodige ongelukken te voorkomen.

De spiegelafstelplaats is een hulpmiddel dat bestaat uit getekende vakken op bijvoorbeeld een parkeerplaats die de verplichte zichthoeken van de spiegels laten zien. Op deze spiegelafstelplaats stelt de chauffeur de spiegels aan de rechterzijde van de vrachtwagen correct af zodat ongevallen voorkomen kunnen worden.

Verfsoorten buiten: 1K of 2K Wegenverf, 2K wegenverf met blanke PU-laklaag, Koudplastik

Speelterreinen

Steeds vaker worden speelterreinen op scholen of bij kinderopvang op een professionele manier vormgegeven. We hebben een groot programma aan zeer kwalitatieve en originele speelfiguren beschikbaar: Twister, Mens erger je niet, Hinkelparcour, Cijfer/letter slang, etc.

Ook is het mogelijk om uw eigen tekening te laten maken in deze duurzame voorgevormde thermoplast grondmarkering.

Verfsoorten buiten: voorgevormde thermoplast, Rollplast

Sportvelden

Belijningswerken voor juw voetbal-, basketbal-, volleybalvelden, werken we op een snelle en precieze manier af. Ook hier kijken we eerst naar de ondergrond voor de juiste keuze van verfsoort.

Verfsoorten binnen: 2K wegenverf eventueel afgewerkt met een blanke PU laklaag

Verfsoorten buiten: 1k of 2K wegenverf

Fietspadmarkering

Duidelijke kantmarkering op fietspaden kan enkelvoudige fietsongevallen voorkomen doordat het senioren en slechtzienden in staat stelt om in het donker koers te houden en de focus te richten op andere weggebruikers en obstakels.

Door het aanbrengen van een rode RAL 3009 (Oxyd rood) Rollplast markering op het wegdek, en deze af te strooien met een in RAL 3009 gekleurde flintlaag, is het fietspad duurzaam beter zichtbaar voor alle weggebruikers.

Markering rondom afzetpalen in fietspaden

Jaarlijks vallen in Nederland twaalf doden en raken twaalfhonderd mensen gewond doordat zij tegen paaltjes op het fietspad aanfietsen. Het verontrustende is dat dit aantal een stijgende lijn vertoont.

Gemeentes in Nederland ondernemen diverse acties om overbodige afzetpaaltjes te verwijderen, en afzetpaatjes die echt nodig zijn veiliger te maken.

Hoewel paaltjes midden op het fietspad altijd een gevaar zijn, kunnen afzetpalen doormiddel van wegmarkering en wegdekreflectoren opvallend worden gemaakt.

Voor een betere zichtbaarheid van afzetpalen in fietspaden in het donker, brengen we koudplastik wegmarkering aan, voorzien van Riblineblokjes. Dit brengen we voor en achter de afzetpaal aan. De prefab Ribline (blokjes) markering zijn voorzien van glasparels. De markering wordt in een puntstuk van minimaal 5 meter lengte aangebracht.

Op deze manier is een duurzaam en voor ( brom ) fietsers duidelijk zichtbare ribbelmarkering aangebracht.

Het materiaal is eenvoudig en snel in diverse kleuren aan te brengen, waardoor de kosten zeer beperkt blijven. Daarnaast plaatsen we aan de voor- en achterzijde van de afzetpaal een Solar Led reflector. De Led reflectoren zijn actief zonder aanschijnen van een fietskoplamp en maken de afzetpaal beter zichtbaar. De Leds schijnen zowel naar de aankomende fietser als de reflectorband op de afzetpaal. Hierdoor is een optimale zichtbaarheid gegarandeerd.

Inventarisatie en inspectie wegmarkering digitaal (ErGIS)

Naast het aanbrengen van nieuwe wegmarkeringen is de inventarisatie en eventueel het onderhoud van bestaande markeringen een belangrijk onderdeel binnen Via van Dalen B.V.

Slijtage of beschadiging van bestaande markeringen kan de verkeersveiligheid verslechteren.

Ons zusterbedrijf ErGIS brengt uw wegmarkering digitaal in kaart en maakt op basis daarvan overzicht in de status van uw wegmarkering en het aantal meters te beheren en onderhouden markeringen.

Share This