Bramenberg 22

3755 BZ Eemnes

+31 (0)35-6421204

Snelle reponstijd

info@viavandalen.nl

Voor al uw vragen

ONZE DIENSTEN

Wegmarkering

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wegmarkeringen. Via van Dalen belijnt en markeert op alle wegen binnen- en buiten de bebouwde kom door heel Nederland. Daarnaast brengen wij ook wegmarkeringen aan in parkeergarages, fabriekshallen, bedrijventerreinen en parkeerterreinen. Wij brengen hoogwaardige wegmarkering aan volgens de laatste richtlijnen. Onze advies over welke soort materiaal het beste bij de situatie past wat kwaliteit, duurzaamheid en garantie betreft, volgt automatisch bij het uitbrengen van onze offerte nadat we op de locatie zijn geweest.

Een goede wegmarkering zorgt voor meer verkeersveiligheid, maar ook voor efficiënter gebruik van de ruimte. Zo wordt de gebruiker op de juiste wijze geïnformeerd en veilig in goede banen geleid. Wij werken met vele materialen, zoals Thermoplast, Koudplast, Sprayplast, Wegenverf en Decoplast.

Vele materialen zijn in 1 of 2 componenten leverbaar en kunnen rechtstreeks bij ons gekocht en zelf aangebracht of door onze specialisten worden aangebracht.

Bent u geïnteresseerd in het laten aanbrengen van wegmarkeringen? Of wilt u een prijs voor uw wegmarkeringsmaterialen? Neem dan contact op met één van onze experts.

Waarom uw wegmarkering laten aanbrengen door Via Van Dalen?

U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, realisatie en het beheer en onderhoud van uw wegmarkeringen. Wegmarkering staat voor alle lijnen (doorgetrokken en onderbroken), pijlen, haaientanden en vormen zoals een fiets die op de weg kunnen worden aangebracht. Via Van Dalen maakt gebruik van wegenverf en thermoplastisch materiaal. Door onder andere weggesleten markeringen ontstaan er onoverzichtelijke verkeerssituaties. Omdat thermoplastisch materiaal gebruiksklaar, uit voorraad leverbaar en gedurende het hele jaar (ijs en weder dienende) direct aan te brengen is, behoren dit soort verkeersonveilige situaties tot het verleden.

Onze experts spelen flexibel in op uw wensen en behoeften. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie. Bij Via van Dalen bent u verzekerd van een totaaloplossing op het gebied van wegmarkeringen en de bijbehorende bebording. Afhankelijk van uw wensen en de situatie, bepalen we het materiaal en de kleur. Daarnaast spelen de vereiste levensduur en de verwachte gebruikersintensiteit een rol bij het bepalen van de juiste wegmarkering. Bovendien bepalen we of de markeringen tijdelijk of permanent moeten zijn. Iedere ondergrond vraagt om een bepaalde soort wegmarkering. Via Van Dalen kan de correcte wegmarkering voor u realiseren. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Via van Dalen brengt uw wegmarkering digitaal in kaart. Op basis van deze beheergegevens is heel eenvoudig vast te stellen op welke plaatsen in uw areaal onderhoud moet worden gepleegd of waar onderhoud veelvuldig voor komt en waar niet. Daarnaast is er per haaientand, blok, VOP of lijn inzichtelijk wat er moet worden opgefrist of aangebracht en hoeveel meter hiervoor kan worden berekend. Overschrijdingen van het budget of de aanneemsom zijn hierdoor verleden tijd.

Ook hierin denkt Via van Dalen mee. Kennis is ons inziens de brug tussen beheer en onderhoud.

Advies voor wegmarkeringen op maat

Voor elke situatie waar wegmarkeringen dienen te worden aangebracht, is een specifieke expertise nodig om de juiste markeringsmaterialen en methoden te bepalen. Via Van Dalen beschikt over ruime ervaring en veel vakkennis om u goed te adviseren over de juiste wegmarkeringen voor uw situatie. Wilt u advies voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wegenverf laten aanbrengen

Wegenverf komt u iedere dag tegen, ook al sta je daar misschien niet zo vaak bij stil. Het is de verf die veelal wordt gebruikt voor op wegen en fietspaden. Er zijn diverse methodes om wegmarkeringen te laten aanbrengen. De beste keuze hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Een goede en vaak gebruikt als tijdelijke oplossing is professionele wegenverf. Deze wegenverf is een kwalitatieve en industriële hoogwaardige wegenverf. Deze wegenverf is toe te passen op vrijwel alle ondergronden zoals beton, asfalt en klinkers. Wegenverf kan zowel machinaal als handmatig worden aangebracht. Wanneer het gaat om het handmatig aanbrengen, doen we dit met een mal. Dit wordt gedaan bij bijvoorbeeld zebrapaden, pijlen, haaientanden en de blokken of strepen bij een oversteekplaats. Lengtemarkeringen worden over het algemeen machinaal gedaan. De grootte, de breedte en de maximale dikte van alle markeringen zijn bij wet bepaald.

Thermoplast wegmarkeringen

Thermoplast is in de wereld van wegwerkzaamheden een graag gebruikt materiaal om duurzame markeringen op het wegdek aan te brengen. Ons advies aan onze opdrachtgevers is dan ook om thermoplast te gebruiken, mits de omstandigheden dit toelaten. Thermoplast is een hoogwaardig en kwalitatief materiaal. Met een verwachte levensduur van vier tot zeven jaar, afhankelijk van de gebruikersintensiteit, behoort thermoplast tot de wegmarkeringen met de langste levensduur. U kunt thermoplast laten aanbrengen op verschillende ondergronden, zoals asfalt en doodgewone stoeptegels. Omdat thermoplast duurzamer is dan soortgelijke materialen is het aan te raden om het te gebruiken op intensief bereden wegdelen. Daarnaast is thermoplast, dankzij de minuscule stukjes glas die erin zijn verwerkt, ook goed zichtbaar in donkere omstandigheden. Dit zorgt voor de reflecties die u in het donker ziet wanneer u over de snelweg rijdt. Natuurlijk zorgt het juiste stroefheidsmiddel in onze thermoplastische materialen voor de stroefheid die nodig is om niet uit te glijden over de aangebrachte wegmarkering.

Wegbelijning laten aanbrengen

Bij Via Van Dalen zijn we expert in het aanbrengen van belijning op de openbare weg, parkeerplaatsen, ondergrondse garages enzovoorts. Wij hebben voor iedere soort belijning de beste oplossing. Op basis van het gewenste resultaat, combineren wij diverse producten met verschillende aanbreng methodes. Goede wegbelijning zorgt voor veilige verkeers- en werksituaties. Onze specialisten denken graag mee in uw belijningsproject.

Het type ondergrond en de verwachte belasting bepaalt mede hoe wij de belijning gaan aanbrengen. Aan de hand van de situatie, maken we een advies over welke methode het beste bij uw vraag past. De belijningen kunnen in de gewenste kleur worden aangebracht.

Weginspectie- en beheer

Wat is de staat van de huidige wegmarkering? Het antwoord op die vraag wordt gegeven aan hand van inspectie van de wegmarkeringen. Om de verkeersveiligheid te waarborgen, is het van groot belang om de openbare wegen te inspecteren en te onderhouden. Door de kwaliteit te waarborgen, blijven gebruikers zo veilig mogelijk. Door het vaak intensieve gebruik, zijn wegen meer aan kwaliteitsverloop onderhevig dan andere vormen van infrastructuur. Bij Via Van Dalen hebben we gecertificeerde inspecteurs werken. Wij kunnen voor u alle openbare wegen, fietspaden en voetgangersgebieden voorzien van een inspectie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wegmarkering professioneel laten aanbrengen

Wilt u wegmarkeringen laten aanbrengen door een professioneel en vakkundig bedrijf? Bij Via Van Dalen bent u zeker van een zorgvuldige aanpak waarbij hinder voor overig verkeer geminimaliseerd wordt. Wij zijn zeer ervaren in het aanbrengen van wegmarkeringen en belijningen en wij verzorgen graag al uw grond-, weg- en markeringswerken. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.