Bramenberg 22

3755 BZ Eemnes

+31 (0)35-6421204

Snelle reponstijd

info@viavandalen.nl

Voor al uw vragen

Wegmarkering

Verbeter de Veiligheid en Structuur met Kwalitatieve Wegmarkering

Wegmarkering spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de verkeersveiligheid en het vormen van een gestructureerde verkeersomgeving in uw gemeente. Of het nu gaat om drukke snelwegen, stadsstraten of landwegen, hoogwaardige en kwalitatieve wegmarkeringen geven bestuurders en voetgangers visuele richting. Duidelijke, goed leesbare wegbelijning helpen u de verkeersstroom te beheersen, kruispunten te organiseren en gevaren te identificeren. Dit vermindert ongevallen en verstoringen en zorgt voor een veiligere rijervaring voor iedereen. Dit vermindert ongevallen en verstoringen en zorgt voor een veiligere rijervaring voor iedereen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Onze Partners

Uw specialist in het aanbrengen van wegmarkering.

Professioneel Wegmarkering laten aanbrengen

Wegmarkeringen vertegenwoordigen lijnen (doorgetrokken en onderbroken), pijlen, haaientanden en andere vormen die op de weg geplaatst kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan een fiets. Door versleten wegmarkeringen ontstaan er onoverzichtelijke verkeerssituaties. Dergelijke gevaarlijke verkeerssituaties behoren tot het verleden, want samen met onze experts komen we tot de beste oplossing voor uw situatie. Daarnaast kijken we samen naar de benodigde gebruiksduur, verwachte gebruiksintensiteit en of het om een permanente of tijdelijke wegbelijning gaat. Op basis hiervan bepalen we de juiste wegmarkering en materiaal. Elke ondergrond vraagt om een specifiek type wegmarkering. 

U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van wegmarkeringen. Via Van Dalen gebruikt wegmarkeringsverf zoals straatverf en koudplast maar ook thermoplastische materialen. Thermoplastische materialen zijn kant-en-klaar, uit voorraad leverbaar en het hele jaar door te gebruiken (ongeacht ijs of weer).

Weginspectie- en beheer van wegmarkering

adviseren digitaliseren

Via van Dalen brengt ook uw wegmarkering digitaal in kaart. Met deze administratieve gegevens kunt u eenvoudig bepalen waar in uw omgeving onderhoud nodig is en waar onderhoud wel en niet frequent wordt uitgevoerd. Verder is per haaientand, blok, VOP of lijn duidelijk wat er vernieuwd of aangebracht moet worden en hoeveel meters daarvoor berekend kunnen worden. Overschrijding van budgetten en contractprijzen behoort daarmee tot het verleden. Via van Dalen denkt er net zo over. Kennis is in onze visie de brug tussen beheer en onderhoud. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van wegmarkeringen, aanverwante bewegwijzering, inspectie en beheer.

Meer dan 23 jaar ervaring

Uw specialist in wegmarkering en belijningen

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel

Uw buitenruimte in veilig en in topconditie

Uw betrouwbare Partner voor Wegmarkering en belijningen

Met kwalitatieve wegmarkering kunt u de verkeersveiligheid verbeteren en een gestructureerde verkeersomgeving creëren. Als betrouwbare partner in wegmarkering staat Via van Dalen voor u klaar met maatwerkoplossingen en duurzame materialen. Ons gespecialiseerde team van wegmarkeerders, inspecteurs en verkeersdeskundigen zorgt ervoor dat elke markering nauwkeurig en volgens de hoogste normen wordt aangebracht. Met oog voor detail en gebruik van geavanceerde technieken zorgen we voor een duurzaam en professioneel resultaat. Of het nu gaat om snelwegen, parkeerplaatsen of fietspaden, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw verkeersomgeving kunnen optimaliseren. Vertrouw op Via van Dalen voor veilige en duurzame wegmarkering.