Werkzaamheden

We voeren diverse soorten werkzaamheden met verschillende medewerkers uit.

1. Montage

Montagemedewerkers met gedegen ervaring en opleidingen

2. Reiniging

Reinigingsmedewerkers met osmose apparaat om vuilaanhechting te voorkomen én met behulp van telescoopstang en zachte borstel onder lage druk ook de hooggeplaatste borden vanaf de grond te kunnen reinigen.

3. Reparatie

Montagemedewerkers die vanuit het refurbishing principe materialen repareren, hergebruiken en op deze manier voor veel besparing tot stand brengen.

4. Schouw

Tijdens de montage werkzaamheden beoordelen onze monteurs vanuit hun verkeerskundige kennis de omgeving van de werkzaamheden. Hier wordt gecheckt op het nut en de noodzaak van bestaande materialen en toetsen ze op BABW. Als gevolg van deze beoordeling brengen ze advies uit aan de interne projectmanager intern. Deze projectmanager neemt als gevolg hiervan contact op met de opdrachtgever.

5. Preventief Onderhoud

Montagemedewerkers die tijdens de werkzaamheden de openbare ruimte beoordelen en preventief borden aan lichtmasten hangen (indien gewenst) in plaats van flespalen. Verder verplaatsen ze aanrijgevoelige borden of hangen ze uithouders beter op. Met behulp van een inventarisatie en verkeerskundige inspectie door ons zusterbedrijf ErGIS [link] kan hierna structureel onderhoud worden afgesproken op CROW beeldkwaliteitsniveau.
Share This